Home  |  Wat wij doen  |  Clientenverhalen

Cliënten van het HDI

Het HDI helpt kankerpatiënten en hun naasten bij de emotionele verwerking van kanker. Lees hier  persoonlijke verhalen van cliënten die steun vonden bij het HDI. Dankzij onze Helden kunnen we ook in de toekomst mensen blijven helpen.

Help het HDI helpen

Van vechten naar acceptatie

Het verhaal van Judith Op vrijdag 9 december 2016 ging ik naar het ziekenhuis om een vaag klein knobbeltje in mijn borst te laten onderzoeken...’ter geruststelling’. Dezelfde dag hoorde ik dat het borstkanker was. Nog steeds voelt het soms alsof dit...

Lees meer

Altijd de angst dat het terugkomt

Bea keerde terug bij het HDI nadat er voor de derde keer kanker bij haar was ontdekt. “Een van de belangrijkste dingen die ik dankzij het HDI heb geleerd, is om met de intense vermoeidheid om te gaan die samengaat met kanker.”

Lees meer

Ik wilde op een gezonde manier mijn man kunnen bijstaan

De man van Laurien (34) was net genezen van schildklierkanker toen hij de diagnose acute lymfatische leukemie kreeg. Van een gezonde jonge vent veranderde hij in een zeer zieke man, viel twaalf kilo af en zat onder de chemo en andere medicijnen.

Lees meer

Klimmen

Kamara en ik waren net ouders geworden van ons eerst kind, een dochter. En net als alle ouders maakten wij lange dagen en hadden wij korte nachten.

Lees meer

Een keer goed uitslapen?!

“Is er een link met dat ik kanker had en me nu zo moe en gespannen voel? Of moet ik gewoon een keer goed uitslapen en een aspirientje nemen?”, is m’n vraag aan therapeut Emma.

Lees meer

Kanker verandert iets in je kern

Een aantal jaar geleden werd ik voor de eerste keer ziek. Ik had zaadbalkanker. Dit werd op tijd geconstateerd, waardoor ik curatief te genezen was. Waar ik alleen geen rekening mee had gehouden, was de psychologische impact.

Lees meer

Pin It on Pinterest