Home  |  Wat jij kan doen  |  Help mee als bedrijf  |  Club van 500<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Club van 500

Als lid van de Club van 500 lever je een structurele bijdrage aan het belangrijke werk van het HDI. In dit netwerk ontmoet je bovendien andere ondernemers en particulieren die psychologische zorg bij kanker ondersteunen. Zien we je op een van onze evenementen?

Als lid van de Club van 500

  • maak je een significant verschil voor mensen die getroffen worden door kanker.
  • word je betrokken bij ontwikkelingen van het HDI.
  • word je uitgenodigd voor exclusieve evenementen en ons jaarlijks Heldenconcert.
  • ben je welkom voor een rondleiding op één van onze vestigingen.
  • kun je met jouw bedrijf invulling geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen.
<h3 style="color: #339966">Ja, ik word lid!</h3><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Jaarlijkse bijdrage

Persoonsgegevens


Het Helen Dowling Instituut (HDI) legt uw gegevens vast conform de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u te informeren over onze zorg, projecten en activiteiten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen kunt u dat aan ons laten weten via Postbus 80, 3720 AB Bilthoven of via communicatie@hdi.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan het Helen Dowling Instituut (Professor Bronkhorstlaan 20, 3723 MB te Bilthoven, Nederland, incassant ID: NL02ZZZ411302710000) voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank om uw bijdrage van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank (vraag uw bank naar de voorwaarden).

De Club van 500 is voor mij dé manier om het HDI structureel te steunen en op de hoogte te blijven van hun belangrijke werk.

Maarten

Zakelijk steunen

In actie komen met je collega’s, goederen of diensten sponsoren… er zijn nog vele andere manieren om het HDI te steunen als bedrijf.

Pin It on Pinterest