Home  |  Wat jij kan doen  |  Help mee als bedrijf

Help mee als bedrijf

Ook als bedrijf kun je op vele manieren een bijdrage leveren aan een betere kwaliteit van leven bij kanker. Verbind je aan het HDI met een zakelijke donatie, sluit aan bij de spaarpot-estafette of sponsor producten of diensten.

Help met een donatie

Wil je het HDI steunen met een gift namens jouw bedrijf? Je kunt direct online doneren of een gift overmaken op onze rekening
NL05 TRIO 0254 3066 91.

Start een eigen actie

Een goed doel steunen met je collega’s geeft voldoening en verbindt. Daarom is het niet alleen zinvol, maar ook leuk om in actie te komen voor het HDI.

Club van 500

Word lid van de Club van 500 en lever samen met andere ondernemers een structurele bijdrage aan het werk van het HDI.

Samenwerken

Help mee om de kosten van het HDI laag te houden, door ons te sponsoren met producten of diensten. Wat wij o.a. heel goed kunnen gebruiken:

  • Bijzondere veilingstukken en loterijprijzen voor onze evenementen
  • Producten voor onze sportieve evenementen, zoals hardloopshirts, eten en drinken
  • Catering voor evenementen op onze locaties in Arnhem en Bilthoven
  • Vormgeving en drukwerk
  • Advertentieruimte

Of verbind jouw bedrijf zichtbaar aan het HDI als hoofdsponsor van één van onze evenementen, zoals de Dam tot Damloop of ons Golftoernooi.

Viteau zorgt met waterpunten bij het HDI voor verbinding en conversatie tussen mensen. Want mentale en emotionele vitaliteit is onmisbaar in het leven.

Benno Kuijf
Directeur, Viteau voel je goed

Contact

Wil je jouw wensen en behoeften met ons bespreken? Neem contact op met Laura Jansen via 030 – 252 40 27 of ljansen@hdi.nl. Zij denkt graag met je mee over een mooie samenwerking.

Fiscaal aantrekkelijk

Bedrijfsgiften zijn fiscaal aan­trekkelijk: je kunt de gift aftrekken van de vennoot­schaps­belasting. Per jaar bedraagt de aftrek maximaal 50% van de fiscale winst, met een maximum van
€ 100.000,-.

Pin It on Pinterest