Home  |  Evenementen  |  Spaarpot-estafette

Spaarpot-estafette

Sluit aan bij onze spaarpot-estafette als bedrijf, school of particulier en zamel een maand lang zoveel mogelijk geld in voor het HDI. Spaar je mee?

Vraag vandaag nog een spaarpot aan en doe je best om – samen met collega’s of vrienden – de spaarpot zo goed mogelijk te vullen binnen één maand. Verzin bijvoorbeeld een ludieke actie, of verkoop lekkers in de kantine. Na een maand geef je de spaarpot door aan iemand anders of een ander bedrijf die vervolgens aan de slag gaat voor het HDI.

Ja, ik doe mee!

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de actie met je door te nemen.

Persoonsgegevens


Het Helen Dowling Instituut legt uw gegevens vast conform de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u te informeren over onze zorg, projecten en activiteiten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen kunt u dat aan ons laten weten via Postbus 80, 3720 AB Bilthoven of via communicatie@hdi.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan het Helen Dowling Instituut (Professor Bronkhorstlaan 20, 3723 MB te Bilthoven, Nederland) om contact op te nemen over uw deelname aan de spaarpot estafette.

Liever doneren dan actievoeren?

 

Meer evenementen

Pin It on Pinterest