Home  |  Evenementen  |  Heldenconcert 2020 (afgelast)

Heldenconcert 2020 (afgelast)

Gezien de ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 virus hebben wij helaas besloten dat het Heldenconcert op zaterdag 4 april aanstaande niet door kan gaan. De gezondheid van u en onze medewerkers staat voorop. Alle gasten zijn op de hoogte gebracht. Omdat we onze donateurs en relaties heel graag willen bedanken voor hun steun gaan wij, samen met het HKU, op zoek naar een passend alternatief later dit jaar, wellicht in een andere vorm. Zodra hier meer duidelijk over is, laten wij dat hier weten.

Genodigden

Het Heldenconcert wordt elk jaar speciaal georganiseerd voor relaties en donateurs van het Helen Dowling Instituut, die onze zorg steunen. Want zonder financiële steun kunnen wij onze zorg niet voortzetten. We bedanken hen graag met een volledig verzorgd concert, met een mooi muzikaal programma en een hapje en drankje. Wil jij de zorg van het HDI ook steunen en aanwezig zijn bij dit concert? Meld je dan snel aan als Held van het HDI

Voorlopig programma Heldenconcert

14:30 uur          Ontvangst met koffie en thee
15:00 uur          Aanvang concert
16:30 uur          Einde concert en borrel

Aanmelding

Als vanzelfsprekend zijn er voor genodigden geen kosten verbonden aan het concert en je kunt een introducé meenemen. Vol is vol, dus wees er snel bij. 

Nog geen Held van het HDI?

Ben je nog geen donateur of sponsor van het Helen Dowling Instituut? Word Held van het HDI en ontvang een uitnodiging voor het Heldenconcert.

Word Held van het HDI

Contact

Wil je meer weten over het Heldenconcert? Neem contact op met Laura Jansen via evenementen@hdi.nl / 030 – 2524027.

Het Heldenconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wil jij met jouw bedrijf ook een bijdrage leveren? Of je als hoofdsponsor aan het HDI verbinden? Neem contact met ons op.

Meer evenementen

Pin It on Pinterest