Home  |  Evenementen  |  Heldenconcert 2020

Heldenconcert 2020

Op 4 april 2020 vindt het jaarlijkse Heldenconcert plaats. Dit gratis concert wordt speciaal georganiseerd voor donateurs en relaties van het Helen Dowling Instituut (HDI). In samenwerking met studenten van het HKU Utrechts Conservatorium wordt een mooi muzikaal programma aangeboden.

Genodigden

Het Heldenconcert wordt speciaal georganiseerd voor relaties en donateurs van het Helen Dowling Instituut, die onze zorg steunen. Want zonder financiële steun kunnen wij onze zorg niet voortzetten. We bedanken hen graag met een volledig verzorgd concert, met een mooi muzikaal programma en een hapje en drankje. Wilt u ook het HDI steunen en aanwezig zijn bij dit concert? Meld u dan snel aan als Held van het HDI.

Voorlopig programma Heldenconcert

14:30 uur          Ontvangst met koffie en thee
15:00 uur          Aanvang concert
16:30 uur          Einde concert en borrel

Aanmelding

Als vanzelfsprekend zijn er voor genodigden geen kosten verbonden aan het concert en u kunt een introducé meenemen. Eind januari worden de uitnodigingen verstuurd en kunt u zich aanmelden.

Nog geen Held van het HDI?

Bent u nog geen donateur of sponsor van het Helen Dowling Instituut? Word Held van het HDI en ontvang een uitnodiging voor het Heldenconcert.

Word Held van het HDI

Contact

Wil je meer weten over het Heldenconcert? Neem contact op met Laura Jansen via evenementen@hdi.nl / 030 – 2524027.

Het Heldenconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wil jij met jouw bedrijf ook een bijdrage leveren? Of je als hoofdsponsor aan het HDI verbinden? Neem contact met ons op.

Meer evenementen

Pin It on Pinterest