Home  |  Evenementen  |  Club van 500

Club van 500

Als lid van de Club van 500 lever je een structurele bijdrage aan het belangrijke werk van het HDI. In dit netwerk ontmoet je bovendien andere ondernemers en particulieren die psychologische zorg bij kanker ondersteunen. Om de leden van de Club van 500 te bedanken voor hun bijdrage organiseren we een speciale Club van 500 bijeenkomst.

Genodigden

Deze bijeenkomst is speciaal voor de Club van 500. Dit zijn relaties en donateurs van het Helen Dowling Instituut, die onze zorg steunen met een minimale bijdrage van € 500 per jaar. Want zonder financiële steun kunnen wij onze zorg niet voortzetten. We bedanken hen graag met een volledig verzorgde middag, met een mooi programma en een hapje en drankje. Wil jij ook het HDI steunen en aanwezig zijn bij deze middag? Meld je dan aan voor de Club van 500 van het HDI.

Voorlopig programma Club van 500

15:30 uur          Ontvangst bij het HDI in Bilthoven
16:00 uur          Update HDI
16:45 uur          Op stap met… een therapeut
17:15 uur          Lezing van Gerard Dielessen, directeur van NOC*NSF
17:45 uur          Borrel en netwerkmoment

Aanmelding

Als vanzelfsprekend zijn er voor genodigden geen kosten verbonden. Gezellig als je een introducé meeneemt naar het evenement. Je kunt je aanmelden voor deze middag via evenementen@hdi.nl of telefonisch via 030 – 252 40 27. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Nog geen lid van de Club van 500?

Ben je nog geen donateur of sponsor van het Helen Dowling Instituut? Word Held van het HDI voor een minimale jaarlijkse donatie van € 500, en ontvang een uitnodiging voor de bijeenkomst van de Club van 500.

Word lid van de Club van 500

Contact

Wil je meer weten? Neem contact op met Lieke Thomson via evenementen@hdi.nl / 030-252 4027.

Sponsoring

Wil jij met jouw bedrijf ook een bijdrage leveren? Of je als hoofdsponsor aan het HDI verbinden? Neem contact met ons op.

Meer evenementen

Pin It on Pinterest