Home  |  Evenementen  |  Heldenconcert

Heldenconcert

Zaterdagmiddag 13 april vindt het jaarlijkse Heldenconcert plaats. Dit gratis concert wordt speciaal georganiseerd voor donateurs en relaties van het Helen Dowling Instituut (HDI). In samenwerking met studenten van het HKU Utrechts Conservatorium wordt een mooi muzikaal programma aangeboden. Het decor van het Heldenconcert dit jaar: de Hertzzaal in TivoliVredenburg!

Genodigden

Het Heldenconcert wordt speciaal georganiseerd voor relaties en donateurs van het HDI, die onze zorg steunen met een minimale bijdrage van € 50 per jaar. Want zonder financiële steun kunnen wij onze zorg niet voortzetten. We bedanken hen graag met een volledig verzorgd concert, met een mooi muzikaal programma en een hapje en drankje. Wilt u ook het HDI steunen en aanwezig zijn bij dit concert? Meld u dan snel aan als Held van het HDI.

Programma Heldenconcert

14:30 uur          Ontvangst met koffie en thee
15:00 uur          Aanvang concert
16:30 uur          Einde concert en borrel

Locatie

Het Heldenconcert vindt plaats in de Hertz zaal in TivoliVredenburg aan de Vredeburgkade 11 te Utrecht. Klik hier voor de routebeschrijving.

Aanmelding

Als vanzelfsprekend zijn er voor genodigden geen kosten verbonden aan het concert en u kunt een introducé meenemen. U kunt zich aanmelden voor dit concert via evenementen@hdi.nl of telefonisch via 030 – 252 40 27 met vermelding van de naam van u en uw eventuele introducé. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit concert; aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Nog geen Held van het HDI?

Bent u nog geen donateur of sponsor van het HDI? Word Held van het HDI voor een minimale jaarlijkse of eenmalige donatie van € 50, en ontvang een uitnodiging voor het Heldenconcert.

Word Held van het HDI

Het Heldenconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo TivoliVredenburg

Meer evenementen

Pin It on Pinterest