Home  |  Evenementen  |  Golftoernooi Heelsum

Golftoernooi Heelsum

Op vrijdag 13 september organiseren de Lions Renkum een golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut. We zijn deze dag te gast op de Heelsumse Golfclub. Deelname staat garant voor een compleet verzorgde dag. Golf jij mee voor het goede doel?

De Lions Renkum is een serviceclub die zich inzet voor goede doelen. Zij organiseren ieder jaar een golftoernooi en in 2019 doen zij dit voor het Helen Dowling Instituut. En daar zijn we natuurlijk enorm dankbaar voor! Want met deelname aan dit toernooi steun je direct mensen die door kanker geraakt worden. De opbrengst komt namelijk ten goede aan de psychologische zorg voor kankerpatiënten en hun dierbaren bij het Helen Dowling Instituut (HDI).

Meer informatie over de golfdag vind je op deze website.

Golfbaan Heelsum

Golfbaan Heelsum is een klassieke heidebaan, aangelegd op prachtige historische grond en heeft de A-status van NGF. Diepe hollows, ruige bunkers, heide en zanddalen maken de baan tot een van de avontuurlijkste banen van Nederland.

           

Contact

Wil je je aanmelden voor het Golftoernooi, of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Laura Jansen via ljansen@hdi.nl / 030 – 252 40 27.

Kosten

€ 1.000 per flight

€ 250 per speler

Je kunt je hier inschrijven.

Meer evenementen

Pin It on Pinterest