Home  |  Evenementen  |  Dam tot Damloop 2019

Dam tot Damloop 2019

Doe mee aan de Dam tot Damloop 2019 en steun met jouw deelname mensen met kanker en hun geliefden. Het Helen Dowling Instituut heeft startbewijzen voor de Dam tot Damloop 2019. Schrijf je snel in en doe mee voor het goede doel!

Deelname aan de Dam tot Damloop 2019 houdt in:

  • Een gratis startnummer;
  • Een gratis HDI hardloopshirt;
  • Een clinic door een professional trainer in Bilthoven, met rondleiding op het HDI;
  • Starten in het goede doelen startvak (vóór de grote massa);
  • Drankje en hapje vooraf en bij de finish;
  • Persoonlijke (online) actiepagina om gemakkelijk donaties in te zamelen.

Van jou vragen wij een sportieve prestatie: 16,1 km hardlopen (van Amsterdam naar Zaandam) en een minimaal sponsorbedrag van € 250,-. Dit bedrag staat gelijk aan één behandeltraject voor iemand die getroffen is door kanker.

Jouw deelname maakt een verschil

De diagnose kanker zet je wereld op zijn kop. 86% van de kankerpatiënten krijgt te maken met klachten zoals angst, somberheid en vermoeidheid. Als je dagelijks leven wordt beheerst door de ziekte en negatieve emoties, kun je terecht bij het Helen Dowling Instituut. Wij helpen mensen met kanker, maar ook hun families, weer overeind met persoonlijke psychologische zorg. Met jouw deelname aan de Dam tot Damloop maak je het mogelijk dat iemand deze hulp kan ontvangen. Want zonder steun, geen zorg.

Contact

Wil je individueel of met een team meedoen aan de Dam tot Damloop 2019? Of wil je meer weten over deelname? Neem contact op via hardlopen@hdi.nl / 030 – 252 40 27.

Sponsoring

tributemen.nl en titussport.nl steunen het HDI met de bedrukking van de hardloopshirts. Met deze sponsoring kan de opbrengst geheel ten goede komen aan onze psychologische zorg bij kanker.

Wil jij met jouw bedrijf ook een zichtbare maatschappelijke bijdrage leveren? Neem contact met ons op.

Damloop by night (8km)?

Is 16.1 kilometer iets te ver voor jou? Of ben je niet beschikbaar op zondag 22 september?
Doe dan mee met de Damloop by night op zaterdag 21 september!

evenementen

Pin It on Pinterest