Home  |  Evenementen  |  Benefietavond ‘Theater van het Leven’

Benefietavond ‘Theater van het Leven’

Het Helen Dowling Instituut (HDI) presenteert ‘Theater van het Leven’. Een feestelijke benefietavond met heerlijk eten, prachtige veilingstukken en knallende optreden. Zien we u op 9 november in Flint te Amersfoort?

Met uw aanwezigheid kunnen we ook in de toekomst duizenden mensen helpen die getroffen zijn door kanker. Met professionele psycho-oncologische zorg, zorg die bijdraagt aan een hogere kwaliteit van leven. We hopen u, uw relaties, vrienden of familie te mogen verwelkomen op zaterdag 9 november 2019. Zien we u daar? Meld u snel aan!

Programma- en veilingboek

Vanaf 18:00 uur ontvangen we u en uw gezelschap bij Flint in Amersfoort. De presentatie van de avond ligt in handen van Daphne Lammers, bekend van onder meer RTL Nieuws. Tijdens de benefietavond treden verschillende artiesten voor u op, waaronder Xander de Buisonjé, Jörgen Raymann en DamesDraaienDoor. Ook vinden er een openbare en een stille veiling plaats en kunt u loten kopen waarmee u kans maakt op prachtige prijzen. Bekijk hieronder het programma- en veilingboekje met alle benodigde informatie.

Bekijk hier het programma- en veilingboekje

 

Comité van Aanbeveling

We zijn enorm dankbaar voor de tomeloze inzet van de leden van ons Comité van Aanbeveling. Zij ondersteunen in de organisatie van de benefietavond ‘Theater van het Leven’.

  • Maarten Vinkesteijn – Division Director Reesink Industries B.V.
  • Dineke Helsloot – eigenaar Atelier Helsloot
  • Daniël van der Ley – eigenaar Way2Drive
  • Marlies van den Bosch
  • Jan Heus – eigenaar Heus Beheer
  • Anne-Marie van Helden – eigenaar Van Helden Travel

Contact

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Mail naar evenementen@hdi.nl of bel 030 – 252 40 27 en vraag naar Laura Jansen.

Kosten

€ 3.995,- per 8-persoonstafel
€ 499,- per stoel

Kunt u er helaas niet bij zijn op 9 november, maar wilt u wel het werk van het HDI ondersteunen? Draag bij met een donatie, klein of groot.

Locatie

Een prachtige locatie waar ‘Theater van het Leven’ perfect tot zijn recht komt: theater Flint in Amersfoort.

Meer evenementen

Pin It on Pinterest