Home  |  Evenementen  |  Aan tafel met het HDI (geannuleerd)

Aan tafel met het HDI (geannuleerd)

Zaterdag November 28

Helaas hebben wij besloten om ‘ Aan tafel met het HDI’ in 2020 te annuleren in verband met het corona virus. Wij zien u graag op onze 3e editie in 2021.

Het Helen Dowling Instituut (HDI) organiseert de 3e editie van ‘ Aan tafel met het HDI’. Een feestelijk gala met heerlijk eten, prachtige veilingstukken en knallende optredens. Zien we je op 28 november in de Polarzaal van de Jaarbeurs te Utrecht?

Met jouw aanwezigheid kunnen we ook in de toekomst duizenden mensen helpen die getroffen zijn door kanker. Met professionele psycho-oncologische zorg, zorg die bijdraagt aan een hogere kwaliteit van leven. We hopen jou, jouw relaties, vrienden of familie te mogen verwelkomen op zaterdag 28 novemer 2020. Zien we je daar? Meld je snel aan!

Programma- en veilingboek

Op dit moment zijn we de laatste hand aan het leggen aan het programma. Zodra dit definitief is, maken we het hier bekend.

Veilingstukken

Voor de veiling zijn wij altijd op zoek naar unieke kavels. Heb je ideeën over een kavel of wil je een kavel inbrengen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Contact

Wil je je aanmelden of wil je meer weten over dit evenement? Neem contact op met Laura Jansen via evenementen@hdi.nl of 030 – 252 40 27.

Kosten

€ 5.000,- per 10-persoonstafel
€ 500,- per stoel

Kan je er helaas niet bij zijn op 28 november, maar wil je wel het werk van het HDI ondersteunen? Draag bij met een donatie, klein of groot.

evenementen

Pin It on Pinterest