Home  |  Evenementen  |  10e HDI Charity Golftoernooi

10e HDI Charity Golftoernooi

GOLFTOERNOOI GAAT DOOR!

Op maandag 7 september zijn wij te gast op de Kennemer Golf & Countryclub in Zandvoort. Door de coronamaatregelen moeten wij wat aanpassingen doen zodat wij er op kunnen toezien dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden.

Toernooi opgesplitst in 2 delen

Dit betekent dat het toernooi wordt opgesplitst in twee delen. Een ochtend- en middagprogramma inclusief uitgebreide lunch (van 9:00 – 16:00 uur) met maximaal 50 gasten en een middag- en avondprogramma (van 13:30 – 21:00 uur) inclusief uitgebreid diner met maximaal 50 gasten. Het middag- en avondprogramma is inmiddels vol. Er zijn nog enkele plekken voor het ochtend- en middagprogramma. 

Het is alweer het tiende golftoernooi om geld op te halen voor psychologische zorg bij kanker. Golf samen met andere ondernemers mee en steun mensen die getroffen zijn door kanker.

Initiatiefnemers zijn de drie Utrechtse ondernemers Kevin de Kroon van De Kroon Facilitaire Diensten, Marco ten Berge van Ten Events en Ronald van Meeteren van Van Meeteren Golf. Zij slaan voor de tiende keer de handen ineen om dit golftoernooi te organiseren voor het HDI. Zowel in de baan als in het clubhuis zal het je aan niets ontbreken. De gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de psychologische zorg aan mensen met kanker én hun naasten. Met deelname draag je dus bij aan het voortbestaan van deze onmisbare zorg. Zorg die harder nodig is dan ooit en opbrengsten die harder nodig zijn dan ooit.

Locatie

De Kennemer Golf & Country Club is de oudste ‘links’ golfbaan in Nederland. De baan wordt gerekend tot de mooiste banen van de wereld en ligt pal achter de zee in een glooiend duinlandschap.

Contact

Wil je je aanmelden voor het ochtend- en middagprogramma van het 10e  Golftoernooi, of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Laura Jansen via ljansen@hdi.nl / 030 – 252 40 27.

Kosten

€ 1.750 euro per flight
€ 437,50 euro per speler
Schrijf je in

Meer evenementen

Pin It on Pinterest