Home  |  Evenementen  |  10e HDI Charity Golftoernooi

10e HDI Charity Golftoernooi

Op maandag 7 september opent de Kennemer Golf & Country Club haar deuren exclusief voor het Helen Dowling Instituut (HDI). Het is alweer het tiende golftoernooi om geld op te halen voor psychologische zorg bij kanker. Golf samen met andere ondernemers mee en steun mensen die getroffen zijn door kanker.
Dit jaar slaan de Utrechtse ondernemers Kevin de Kroon van De Kroon Facilitaire Diensten, Marco ten Berge van Ten Events en Ronald van Meeteren van Van Meeteren Golf voor de tiende keer de handen ineen om een mooi golftoernooi te organiseren voor het HDI. Zowel in de baan als in het clubhuis zal het je aan niets ontbreken. De gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de psychologische zorg aan mensen met kanker én hun naasten. Met deelname draag je dus bij aan het voortbestaan van deze onmisbare zorg.

Locatie

De Kennemer Golf & Country Club is de oudste ‘links’ golfbaan in Nederland. De baan wordt gerekend tot de mooiste banen van de wereld en ligt pal achter de zee in een glooiend duinlandschap.

Contact

Wil je je aanmelden voor het Golftoernooi, of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Laura Jansen via ljansen@hdi.nl / 030 – 252 40 27.

Kosten

1.750 euro per flight
437,50 euro per speler
Schrijf je in

Meer evenementen

Pin It on Pinterest