Home  |  Evenementen  |  HDI Charity Golftoernooi 2022

HDI Charity Golftoernooi 2022

HDI-Damtotdamloop-2019
Vrijdag September 30
Op vrijdag 30 september 2022 wordt dit jaar het 12e HDI Charity Golftoernooi gehouden.

Ook dit jaar houden wij een evenement om geld in te zamelen voor het HDI. De gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de psychologische zorg voor mensen met kanker én hun naasten. Met deelname draag je dus bij aan het voortbestaan van deze onmisbare zorg.

Locatie

Het Golftoernooi wordt gehouden op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. De club is de oudste 27-holes golfbaan van Nederland en het clubhuis het oudste, nog bestaande golfclubhuis van Nederland. Op deze plek werden onder meer 23 internationale open kampioenschappen gehouden. Kenmerkend is de prachtige flora en fauna te midden van het duinlandschap en het clubhuis in Engelse cottagestijl. Een droom van een golfbaan voor elke speler.

Geld ophalen voor nieuwe locaties

In 2021 hebben we met zijn allen geld bij elkaar gegolft voor onze nieuwe locatie in Utrecht. Daarvoor hebben we een pand gevonden in het Zwarte Woud in Lunetten. De verbouwing gaat snel van start en we hopen in juni de locatie feestelijk te openen.

Naast de locatie in Utrecht kregen wij in december 2021 goed nieuws. We hebben geld ontvangen van de Postcode Loterij en KWF om nog 8 nieuwe locaties te openen in Nederland. Om op deze manier onze zorg voor alle kankerpatiënten beschikbaar te maken.

Helpen jullie mee?

Terugblik vorig jaar

De 11e editie van het Golftoernooi heeft maar liefst €82.183,- opgebracht! Hier zijn wij erg blij mee en we hopen dit jaar voor de 12e keer weer een mooi bedrag op te halen. Ben je benieuwd geworden naar het Golftoernooi, bekijk dan hier de aftermovie van 2021.

Contact

Wil je meer weten over deelname of informatie over het toernooi? Neem contact op met Laura Jansen via ljansen@hdi.nl / 030 – 252 4027.

Deelname

Wil je deelnemen aan het golftoernooi? Stuur een mail naar Laura Jansen via evenementen@hdi.nl en meld je aan!

Een flight kost €1.750,- (excl. BTW) voor 4 peronen.

 

Programma

11.00 uur Ontvangst
12.00 uur Start toernooi
17.00 uur Borrel
18.30 uur Diner
21.30 uur Einde HDI Charity Golftoernooi

Sponsoring

Het HDI is altijd op zoek naar bedrijven die (een deel van) een evenement willen sponsoren. Wil jij met jouw bedrijf ook een bijdrage leveren? Of je als hoofdsponsor aan het HDI verbinden? Neem contact met ons op.

evenementen

Pin It on Pinterest