Home  |  Evenementen  |  Organiseer een Hartenloop!

Organiseer een Hartenloop!

Onze ambassadeur Nadja Hüpscher loopt vandaag de allereerste HARTenloop voor het HDI. Draag jij onze zorg ook een warm hart toe? Loop dan ook een hartje voor ons! Download de gratis ‘Komoot‘-app en stippel je eigen hartvormige route uit of kies een route die wij hebben uitgestippeld. Vraag mensen je te sponsoren via een open Tikkie en loop, ren of fiets voor psychologische zorg voor mensen met kanker en hun naasten.

  1. Organiseer jouw HARTenloop in slechts 4 simpele stappen:
    1. Download de gratis Komoot-app en stippel een hartvormige route uit of kies één van de routes die wij hebben gevonden. (Is iets je niet duidelijk in de Komoot-app, bekijk dan onze handleiding).
    2. Vraag aan familie, vrienden, buren of ze je willen sponsoren, dit kun je heel simpel doen door een open Tikkie rond te sturen, dan bepaalt iedereen zelf met welk bedrag hij of zij wil sponsoren.
    3. Geniet van je wandeling en maak vooral een leuke foto van jezelf of maak een screenshot van jouw hartvormige route en stuur deze door naar: sponsoring@hdi.nl  en of deel ‘m op social media en tag #helendowlinginstituut #hebhartvoorhdi #hartenloop.
    4. Doneer het opgehaalde bedrag via bit.ly/renvoorhdi Dank je wel!

Contact

Wil je iets vragen over de hartenloop die je wilt organiseren? Wij beantwoorden ze graag: sponsoring@hdi.nl of 030 252 40 20

evenementen

Pin It on Pinterest