Home  |  Evenementen  |  Organiseer een HARTenloop!

Organiseer een HARTenloop!

We kennen allemaal wel iemand die kanker heeft (gehad). Als naaste voel je vaak de behoefte om iets te doen om te helpen. Maar wat?

Geld inzamelen voor betere mentale zorg voor mensen met kanker is een mooie manier. Dat kan door op Wereldkankerdag, 4 februari, een HARTenloop te organiseren en geld op te halen voor het Helen Dowling Instituut, dat zorg biedt aan mensen die worstelen met angst en ernstige vermoeidheid na kanker.

Als cliënt kun je uiteraard ook een HARTenloop organiseren! We horen vaak van cliënten dat ze graag iets willen doen als dank voor onze hulp. Dat is natuurlijk niet nodig, maar een HARTenloop lopen mag altijd. 🙂

Organiseer je HARTenloop in 4 simpele stappen:

    1.  Download de gratis Komoot-app en stippel een hartvormige route uit of kies een van de routes die wij al hebben uitgestippeld.
    2. Vraag aan familie, vrienden en buren of ze je willen sponsoren. Dit kun je heel simpel doen door een open Tikkie rond te sturen of te delen in de buurtapp. Iedereen bepaalt dan zelf met welk bedrag hij of zij wil sponsoren. Wil je het professioneler aanpakken? Maak dan je eigen actiepagina aan via pifworld.com. Klik op ‘Kom in actie’, dan op ‘Actie starten’ en kies hoe je wilt starten: als individu, als team of als bedrijf.  Heb je nog geen account, maak er dan nu één aan. Vul vervolgens je streefbedrag in, kies het type actie (een sportprestatie of een uitdaging bijvoorbeeld) en klik op ‘Maak actie’. Nu hoef je je actiepagina alleen nog maar te delen. Zie je de donatieteller al oplopen? 
    3. Kies leuk gezelschap en geniet van je wandeling! Leuk als je foto’s maakt en met ons deelt via: sponsoring@hdi.nl of ons tagt op social media: #helendowlinginstituut #hebhartvoorhdi #HARTenloop.
    4. Doneer het opgehaalde bedrag. (Als je een Pifworld-pagina maakt gebeurt dit automatisch).

  Heb je nog vragen? Bekijk dan onze handleiding.

Op de foto’s zie je de HARTenloop (door Nationaal Park Zuid-Kennemerland) die onze ambassadeur Nadja Hüpscher met haar vriendengroep liep. Zij genoten enorm van de afwisselende natuur en tekenden een groot hart in het zand voor het goede doel!

Contact

Wil je iets vragen of vertellen over de HARTenloop die je wilt organiseren? Laat het ons weten via sponsoring@hdi.nl of 030 252 40 20

evenementen

Pin It on Pinterest