Home  |  Evenementen  |  1/4 Utrecht Marathon 2022

1/4 Utrecht Marathon 2022

HDI-Damtotdamloop-2019
datum onder voorbehoud

Ren de 1/4 Utrecht Marathon met ons mee om geld in te zamelen voor psychologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten. Het Helen Dowling Instituut zorgt voor startbewijzen! Ben jij 1 van de lopers van Team HDI?

De Marathon van 3 april is uitgesteld. Welke datum dit nu wordt, is nog onbekend. Inschrijven kan nog steeds! Alle tot nu toe opgehaalde donaties blijven uiteraard staan.  

 

Deelname houdt in:

  • Een gratis startnummer;
  • Een gratis Helen Dowling Instituut hardloopshirt;
  • Drankje en hapje vooraf en bij de finish;
  • Persoonlijke (online) actiepagina om gemakkelijk donaties in te zamelen.

Van jou vragen wij een sportieve prestatie: 10,55 km hardlopen en een minimaal sponsorbedrag van € 250,-. Dit bedrag staat gelijk aan één behandeltraject voor iemand die getroffen is door kanker.

Dam tot Damloop 2019

In 2019 deden we met een team van HDI lopers mee aan de Dam tot Damloop. Wil je weten wat je kunt verwachten, lees dan het verslag van de Dam tot Damloop 2019 of bekijk de foto’s via onze Facebookpagina.

Contact

Wil je individueel of met een team meedoen? Of wil je meer weten over deelname? Neem contact op met Laura Jansen via hardlopen@hdi.nl / 030 – 252 4027.

Sponsoring

Het HDI is altijd op zoek naar bedrijven die (een deel van) een evenement willen sponsoren. Zo zijn wij voor de 1/4 Utrecht Marathon op zoek naar een shirtsponsor. Wil jij met jouw bedrijf ook een bijdrage leveren? Of je als hoofdsponsor aan het HDI verbinden? Neem contact met ons op.

evenementen

Pin It on Pinterest