Iedereen kent wel iemand die kanker heeft (gehad). Als naaste wil je iets doen, maar wat? Geld inzamelen voor betere mentale zorg van kankerpatiënten is een mooie manier om jouw dierbare en vele anderen een hart onder de riem te steken. Bijvoorbeeld door op 4 februari, Wereldkankerdag, een HARTenloop te organiseren. Het geld dat je ophaalt, doneer je aan het Helen Dowling Instituut, dat zorg biedt aan mensen die worstelen met angst en ernstige vermoeidheid na kanker.

Het HDI biedt zorg op maat en doet voortdurend onderzoek naar hoe deze zorg nog beter kan. Hiervoor is geld nodig. Help mee: en wandel, fiets of hardloop een HART! Een HARTenloop organiseer je in slechts 4 simpele stappen, ontdek het zelf op hdi.nl/hartenloop.

Wandelen doe je ook voor jezelf: dus geniet er vooral van. Misschien wel extra. Want met jouw HARTenloop doe je écht iets voor een ander.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest