Op zaterdag 26 juni organiseerde het Helen Dowling Instituut (HDI) het Heldenconcert 2021. Een klassiek concert in samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium om onze donateurs, sponsoren en relaties te bedanken. Als waardering voor hun steun aan psychologische zorg voor mensen met kanker en hun naasten en het wetenschappelijk onderzoek dat wij doen om deze zorg steeds verder te verbeteren.

De artiesten, studenten van het HKU, waren Lizet Vink en het Aberria String Quartet. Lizet verraste de toehoorders met een nummer dat ze schreef speciaal voor het Helen Dowling Instituut, gebaseerd op het verhaal van één van onze cliënten. Vanwege corona was het concert dit jaar online en hoewel live leuker is, was het nog steeds een feest voor de oren!

Sponsors bedankt!
Het Heldenconcert was niet mogelijk geweest zonder steun van onze sponsoren het HKU Utrechts Conservatorium, Elise Mathilde fonds, Imago Prints, Wijnen & gedestilleerd “Op de Terp” en Markttent ‘T Haantje. Wil je volgend jaar ook het Heldenconcert bijwonen? Word ook donateur van het Helen Dowling Instituut en maak psychologische zorg bij kanker mogelijk. Kijk op heldenvanhdi.nl

Beleef het concert opnieuw
Ons online concert is opgenomen, wil je deze (terug)kijken? Kijk hem via onderstaande knop!

1 miljoen voor uitbreiding van onze zorg

1 miljoen voor uitbreiding van onze zorg

KWF Kankerbestrijding en het Helen Dowling Instituut (HDI) gaan professionele psychologische zorg bereikbaar maken voor meer (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Hiervoor krijgen zij van de Nationale Postcode Loterij een bedrag van 1 miljoen euro. Het HDI gebruikt dit...

“Ik voel een enorme druk om te blijven leven”

“Ik voel een enorme druk om te blijven leven”

Ondanks het coronavirus zorgt HDI gewoon door op afstand. Gelukkig maar, want zo kan de verwerking van kanker voor cliënten als Gonneke gewoon doorgaan. Haar therapeut helpt haar om rust in te bouwen en om te gaan met verlies en beperkingen.

Pin It on Pinterest