Home  |  Nieuws  |  Evenementen afgelast vanwege coronavirus

16 maart 2020

Vanwege het coronavirus en de genomen maatregelen zijn evenementen tot 1 juni. Het HDI Heldenconcert op 4 april wordt daarom verplaatst naar een later moment. Ook de Utrecht Marathon van 19 april is afgelast. Het HDI Charity Golftoernooi en benefietgala Aan tafel met het HDI gaan gewoon door op de geplande data.

Elk jaar organiseren wij een Heldenconcert om onze donateurs, sponsoren en ambassadeurs te bedanken. Voor dit jaar stond het concert op 4 april gepland. Dat kan helaas niet doorgaan. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Omdat we onze ‘helden’ graag een mooi concert willen bieden, zoeken we naar een passend alternatief voor een later moment dit jaar. Genodigden worden hiervan op de hoogte gesteld.

Hardloopevenementen

Naast het Heldenconcert zouden actievoerders voor het HDI deelnemen aan Running De Bilt op 29 maart en de Utrecht Marathon op 19 april. Ook deze evenementen zijn vanwege het coronavirus voorlopig afgelast.

Zodra er meer duidelijkheid is over een alternatieve datum of alternatieve vorm van evenementen, informeren wij de betrokkenen hierover. Wij volgen in onze maatregelen het advies van het RIVM op.

“Ik leef met kanker én de coronacrisis”

“Ik leef met kanker én de coronacrisis”

Felice heeft kanker en volgt nu op afstand therapie bij het HDI: “Ik leef met kanker én de coronacrisis, waardoor de situatie voor ons, als gezin, helaas alleen maar moeilijker is geworden. De psychologische ondersteuning van het Helen Dowling Instituut is daarom zo ontzettend belangrijk.”

Help HDI de coronacrisis door!

Help HDI de coronacrisis door!

Het HDI gaat een zware tijd door. Door het coronavirus zijn inkomsten uit fondsenwervende evenementen en donaties onzeker. Zonder donaties kunnen wij niet blijven bestaan. We vragen daarom dringend om hulp. Met een donatie via helphdicoronadoor.nl...

Pin It on Pinterest