Home  |  Nieuws  |  Evenementen afgelast vanwege coronavirus

Vanwege het coronavirus en de genomen maatregelen zijn evenementen tot 1 juni. Het HDI Heldenconcert op 4 april wordt daarom verplaatst naar een later moment. Ook de Utrecht Marathon van 19 april is afgelast. Het HDI Charity Golftoernooi en benefietgala Aan tafel met het HDI gaan gewoon door op de geplande data.

Elk jaar organiseren wij een Heldenconcert om onze donateurs, sponsoren en ambassadeurs te bedanken. Voor dit jaar stond het concert op 4 april gepland. Dat kan helaas niet doorgaan. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Omdat we onze ‘helden’ graag een mooi concert willen bieden, zoeken we naar een passend alternatief voor een later moment dit jaar. Genodigden worden hiervan op de hoogte gesteld.

Hardloopevenementen

Naast het Heldenconcert zouden actievoerders voor het HDI deelnemen aan Running De Bilt op 29 maart en de Utrecht Marathon op 19 april. Ook deze evenementen zijn vanwege het coronavirus voorlopig afgelast.

Zodra er meer duidelijkheid is over een alternatieve datum of alternatieve vorm van evenementen, informeren wij de betrokkenen hierover. Wij volgen in onze maatregelen het advies van het RIVM op.

“Therapie geeft me de rust in mijn hoofd om thuis moeder te zijn”

“Therapie geeft me de rust in mijn hoofd om thuis moeder te zijn”

Kirsten is moeder van twee kinderen, van toen 4 en 2, en timmerde flink aan de weg als zelfstandig consultant. Op een dag voelt ze een klein hard bobbeltje in haar borst. Voor de zekerheid gaat ze naar de dokter. Er komt geen borstkanker voor in de familie dus echt...

Ik kon niet meer alleen thuis zijn

Ik kon niet meer alleen thuis zijn

Na de chemo’s dacht Gonneke: zo nu gaan we weer normaal doen. “Ik ging aan het werk en plande elk vrij moment vol. Als ik maar niet thuis was. Tot ik zo moe was dat zelfs met mijn ogen knipperen als inspanning voelde. Toen wist ik dat ik hulp nodig had. Die vond ik...

Pin It on Pinterest