Home  |  Nieuws  |  Evenementen afgelast vanwege coronavirus

Vanwege het coronavirus en de genomen maatregelen zijn evenementen tot 1 juni. Het HDI Heldenconcert op 4 april wordt daarom verplaatst naar een later moment. Ook de Utrecht Marathon van 19 april is afgelast. Het HDI Charity Golftoernooi en benefietgala Aan tafel met het HDI gaan gewoon door op de geplande data.

Elk jaar organiseren wij een Heldenconcert om onze donateurs, sponsoren en ambassadeurs te bedanken. Voor dit jaar stond het concert op 4 april gepland. Dat kan helaas niet doorgaan. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Omdat we onze ‘helden’ graag een mooi concert willen bieden, zoeken we naar een passend alternatief voor een later moment dit jaar. Genodigden worden hiervan op de hoogte gesteld.

Hardloopevenementen

Naast het Heldenconcert zouden actievoerders voor het HDI deelnemen aan Running De Bilt op 29 maart en de Utrecht Marathon op 19 april. Ook deze evenementen zijn vanwege het coronavirus voorlopig afgelast.

Zodra er meer duidelijkheid is over een alternatieve datum of alternatieve vorm van evenementen, informeren wij de betrokkenen hierover. Wij volgen in onze maatregelen het advies van het RIVM op.

10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

Zonder fondsenwerving is onze kwaliteitszorg niet mogelijk. Daarom organiseren wij jaarlijks fondsenwervende evenementen. De 96 gasten van het HDI Charity Golftoernooi golfden, genoten van een coronaproof-diner en boden gul tijdens de veiling die geheel ten gunste...

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

Ondanks het coronavirus zorgt HDI gewoon door op afstand. Gelukkig maar, want zo kan de verwerking van kanker voor cliënten als Gonneke gewoon doorgaan. Haar therapeut helpt haar om rust in te bouwen en om te gaan met verlies en beperkingen.

Pin It on Pinterest