Home  |  Nieuws  |  Meubilair HDI Nijmegen dankzij steun fondsen

1 oktober 2019

Per 1 augustus heeft het Helen Dowling Instituut een nieuw locatie geopend in Nijmegen. Dankzij de steun van Stichting Roparun en de 50% korting die wij hebben gekregen van Vitra hebben wij deze locatie kunnen inrichten.

De dependance in het Marikenhuis in Nijmegen is per 1 augustus komen te vervallen. Op de nieuwe locatie in Nijmegen zijn drie therapeuten van het HDI meerdere dagen per week aan het werk. Door deze uitbreiding kunnen wij meer cliënten zien in de regio Nijmegen. Vanwege het feit dat het HDI een goed doel is en deels afhankelijk is van donaties, hebben wij gezocht naar hulp bij de financiering van het inrichten van onze nieuwe locatie.

Steun Stichting Roparun en Vista

Dankzij de steun van Stichting Roparun en 50% korting van Vista hebben wij de therapiekamers kunnen inrichten met comfortabel meubilair. Wij zijn hen enorm dankbaar!

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

Ondanks het coronavirus zorgt HDI gewoon door op afstand. Gelukkig maar, want zo kan de verwerking van kanker voor cliënten als Gonneke gewoon doorgaan. Haar therapeut helpt haar om rust in te bouwen en om te gaan met verlies en beperkingen.

“Ik leef met kanker én de coronacrisis”

“Ik leef met kanker én de coronacrisis”

Felice heeft kanker en volgt nu op afstand therapie bij het HDI: “Ik leef met kanker én de coronacrisis, waardoor de situatie voor ons, als gezin, helaas alleen maar moeilijker is geworden. De psychologische ondersteuning van het Helen Dowling Instituut is daarom zo ontzettend belangrijk.”

Pin It on Pinterest