Home  |  Nieuws  |  Meubilair HDI Nijmegen dankzij steun fondsen

Per 1 augustus heeft het Helen Dowling Instituut een nieuw locatie geopend in Nijmegen. Dankzij de steun van Stichting Roparun en de 50% korting die wij hebben gekregen van Vitra hebben wij deze locatie kunnen inrichten.

De dependance in het Marikenhuis in Nijmegen is per 1 augustus komen te vervallen. Op de nieuwe locatie in Nijmegen zijn drie therapeuten van het HDI meerdere dagen per week aan het werk. Door deze uitbreiding kunnen wij meer cliënten zien in de regio Nijmegen. Vanwege het feit dat het HDI een goed doel is en deels afhankelijk is van donaties, hebben wij gezocht naar hulp bij de financiering van het inrichten van onze nieuwe locatie.

Steun Stichting Roparun en Vista

Dankzij de steun van Stichting Roparun en 50% korting van Vista hebben wij de therapiekamers kunnen inrichten met comfortabel meubilair. Wij zijn hen enorm dankbaar!

“Therapie geeft me de rust in mijn hoofd om thuis moeder te zijn”

“Therapie geeft me de rust in mijn hoofd om thuis moeder te zijn”

Kirsten is moeder van twee kinderen, van toen 4 en 2, en timmerde flink aan de weg als zelfstandig consultant. Op een dag voelt ze een klein hard bobbeltje in haar borst. Voor de zekerheid gaat ze naar de dokter. Er komt geen borstkanker voor in de familie dus echt...

Ik kon niet meer alleen thuis zijn

Ik kon niet meer alleen thuis zijn

Na de chemo’s dacht Gonneke: zo nu gaan we weer normaal doen. “Ik ging aan het werk en plande elk vrij moment vol. Als ik maar niet thuis was. Tot ik zo moe was dat zelfs met mijn ogen knipperen als inspanning voelde. Toen wist ik dat ik hulp nodig had. Die vond ik...

Pin It on Pinterest