Home  |  Nieuws  |  Meubilair HDI Nijmegen dankzij steun fondsen

1 oktober 2019

Per 1 augustus heeft het Helen Dowling Instituut een nieuw locatie geopend in Nijmegen. Dankzij de steun van Stichting Roparun en de 50% korting die wij hebben gekregen van Vitra hebben wij deze locatie kunnen inrichten.

De dependance in het Marikenhuis in Nijmegen is per 1 augustus komen te vervallen. Op de nieuwe locatie in Nijmegen zijn drie therapeuten van het HDI meerdere dagen per week aan het werk. Door deze uitbreiding kunnen wij meer cliënten zien in de regio Nijmegen. Vanwege het feit dat het HDI een goed doel is en deels afhankelijk is van donaties, hebben wij gezocht naar hulp bij de financiering van het inrichten van onze nieuwe locatie.

Steun Stichting Roparun en Vista

Dankzij de steun van Stichting Roparun en 50% korting van Vista hebben wij de therapiekamers kunnen inrichten met comfortabel meubilair. Wij zijn hen enorm dankbaar!

Helen Dowling Instituut goede doel van Running de Bilt

Op zondag 29 maart vindt de vierde editie van Running de Bilt plaats. Een hardloopwedstrijd waar elke inwoner van gemeente De Bilt aan mee kan doen. Vanaf dit jaar kun je als deelnemer ook een goed doel steunen: het Helen Dowling Instituut in...

Groots benefietdiner levert maar liefst 129.500 euro op

Zaterdag 9 november waren ruim 220 mensen te gast op het grote benefietdiner van het Helen Dowling Instituut (HDI). De waanzinnige avond vond plaats in Flint Amersfoort, waar de gasten op de rode loper hoffelijk werden ontvangen door medewerkers van...

Pin It on Pinterest