13 april 2019

Zaterdag 13 april was het zover: het Heldenconcert 2019. In samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium bedanken wij jaarlijks onze donateurs, sponsoren en relaties met een klassiek concert. Zij maken immers onze psychologische zorg bij kanker mogelijk. Voor het eerst mochten wij het Heldenconcert beleven in TivoliVredenburg. Een mooi cadeau!

Bedanken van onze donateurs

Onze donateurs dragen bij aan het realiseren van onze kwalitatieve zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Zij verdienen het daarom ook om in het zonnetje gezet te worden. Tijdens deze middag mochten de donateurs genieten van de muziekstukken van Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert en Dmitry Sjostakovitsj, gespeeld door studenten van het HKU Utrechts Conservatorium. Extra bijzonder was het optreden van Elisabeth Perry, docent aan het Conservatorium én oud-leerling van Helen Dowling.

Bekijk een sfeerimpressie van het Heldenconcert op onze Facebookpagina

Live schilderwerk

Eén student van het HKU Utrechts Conservatorium was niet alleen muzikaal, maar ook creatief. Zij legde het gehele Heldenconcert live vast op doek binnen anderhalf uur. Haar kunstwerk baseerde ze op de speeches en muziekstukken die gespeeld werden, en symboliseren de weg die kankerpatiënten en hun dierbaren doormaken.

Heldenconcert 2019 kunstwerk

Sponsoren

Het Heldenconcert was niet mogelijk geweest zonder steun van onze sponsoren het HKU Utrechts Conservatorium, Elise Mathilde fonds, TivoliVredenburg en Van Klaveren Bloemen. Wil je volgend jaar ook het Heldenconcert bijwonen? Word ook donateur van het Helen Dowling Instituut en maak psychologische zorg bij kanker mogelijk.

Helen Dowling Instituut goede doel van Running De Bilt

Op zondag 29 maart vindt de vierde editie van Running de Bilt plaats. Een hardloopwedstrijd waar elke inwoner van gemeente De Bilt aan mee kan doen. Vanaf dit jaar kun je als deelnemer ook het Helen Dowling Instituut steunen.

Groots benefietdiner levert maar liefst 129.500 euro op

Zaterdag 9 november waren ruim 220 mensen te gast op het grote benefietdiner van het Helen Dowling Instituut (HDI). De fantastische opbrengst van maar liefst 129.500 euro komt volledig ten goede aan psychologische zorg bij kanker.

Pin It on Pinterest