HDI bedankt donateurs met Heldenconcert

13 april 2019

Zaterdag 13 april was het zover: het Heldenconcert 2019. In samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium bedanken wij jaarlijks onze donateurs, sponsoren en relaties met een klassiek concert. Zij maken immers onze psychologische zorg bij kanker mogelijk. Voor het eerst mochten wij het Heldenconcert beleven in TivoliVredenburg. Een mooi cadeau!

Bedanken van onze donateurs

Onze donateurs dragen bij aan het realiseren van onze kwalitatieve zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Zij verdienen het daarom ook om in het zonnetje gezet te worden. Tijdens deze middag mochten de donateurs genieten van de muziekstukken van Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert en Dmitry Sjostakovitsj, gespeeld door studenten van het HKU Utrechts Conservatorium. Extra bijzonder was het optreden van Elisabeth Perry, docent aan het Conservatorium én oud-leerling van Helen Dowling.

Bekijk een sfeerimpressie van het Heldenconcert op onze Facebookpagina

Live schilderwerk

Eén student van het HKU Utrechts Conservatorium was niet alleen muzikaal, maar ook creatief. Zij legde het gehele Heldenconcert live vast op doek binnen anderhalf uur. Haar kunstwerk baseerde ze op de speeches en muziekstukken die gespeeld werden, en symboliseren de weg die kankerpatiënten en hun dierbaren doormaken.

Heldenconcert 2019 kunstwerk

Sponsoren

Het Heldenconcert was niet mogelijk geweest zonder steun van onze sponsoren het HKU Utrechts Conservatorium, Elise Mathilde fonds, TivoliVredenburg en Van Klaveren Bloemen. Wil je volgend jaar ook het Heldenconcert bijwonen? Word ook donateur van het Helen Dowling Instituut en maak psychologische zorg bij kanker mogelijk.

Nieuwe cliëntenvideo’s met dank aan Stichting Voorzorg

Met de financiële steun van Stichting Voorzorg heeft het Helen Dowling Instituut vier nieuwe video’s kunnen maken voor voorlichtingsdoeleinden. Een deel van de mensen die ernstige psychologische problemen ervaren als gevolg van kanker, weet de weg...

Terugblik Wetenschappelijk symposium 2019

In het kader van Wereldkankerdag organiseerde het Helen Dowling Instituut samen met de Dr. G.J. van Hoytema Stichting een wetenschappelijk symposium op 4 februari 2019. Onderzoekers vertelden over het belang van online behandeling en telemedicine in de psycho-oncologie.

Pin It on Pinterest