Home  |  Nieuws  |  Lees nu het HELEN magazine!

Lees nu het HELEN magazine!

3 januari 2019

We vinden dat er nog weinig aandacht is voor de emotionele impact van kanker. Te weinig. Daarom maakten we in samenwerking met verschillende zorgpartners het magazine HELEN.

Mensen met kanker, hun naasten en zorgverleners lezen hierin meer over de psychische impact van kanker, ervaringen van onze cliënten en de beschikbare zorg bij kanker. Waar kun je terecht als je te maken krijgt met de ziekte? Hoe ga je om met angst en vermoeidheid na kanker? Lees het antwoord op deze en meer vragen in de HELEN.

Je eigen HELEN?

Het magazine is in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren gedrukt en verkrijgbaar bij deelnemende zorgverleners en het Helen Dowling Instituut in Arnhem en Bilthoven. Zolang de voorraad strekt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met de afdeling Communicatie via 030-2525043 of communicatie@hdi.nl.

HDI bedankt donateurs met Heldenconcert

    Zaterdag 13 april was het zover: het Heldenconcert 2019. In samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium bedanken wij jaarlijks onze donateurs, sponsoren en relaties met een klassiek concert. Zij maken immers onze psychologische zorg bij kanker mogelijk. Voor...

Nieuwe cliëntenvideo’s met dank aan Stichting Voorzorg

Met de financiële steun van Stichting Voorzorg heeft het Helen Dowling Instituut vier nieuwe video’s kunnen maken voor voorlichtingsdoeleinden. Een deel van de mensen die ernstige psychologische problemen ervaren als gevolg van kanker, weet de weg...

Pin It on Pinterest