Home  |  Nieuws  |  Lees nu het HELEN magazine!

Lees nu het HELEN magazine!

3 januari 2019

We vinden dat er nog weinig aandacht is voor de emotionele impact van kanker. Te weinig. Daarom maakten we in samenwerking met verschillende zorgpartners het magazine HELEN.

Mensen met kanker, hun naasten en zorgverleners lezen hierin meer over de psychische impact van kanker, ervaringen van onze cliënten en de beschikbare zorg bij kanker. Waar kun je terecht als je te maken krijgt met de ziekte? Hoe ga je om met angst en vermoeidheid na kanker? Lees het antwoord op deze en meer vragen in de HELEN.

Je eigen HELEN?

Het magazine is in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren gedrukt en verkrijgbaar bij deelnemende zorgverleners en het Helen Dowling Instituut in Arnhem en Bilthoven. Zolang de voorraad strekt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met de afdeling Communicatie via 030-2525043 of communicatie@hdi.nl.

Extra behandelkamers dankzij steun fondsen

De vraag naar onze psychologische zorg bij kanker is groot. Steeds meer mensen weten ons te vinden, en we hebben nieuwe therapeuten aangenomen om de wachttijd te verkorten. Maar ons pand in Bilthoven was niet bestand tegen deze groei.

Aan tafel met het HDI levert bijna € 123.000,- op

Ruim 250 gasten reisden op zaterdag 10 november af naar Naarden voor een benefietavond ter ere van het 30-jarig bestaan van het HDI. Met de tafelverkoop en opbrengsten uit loterij en veiling werd € 122.954,- ingezameld.

Pin It on Pinterest