Home  |  Nieuws  |  Lees nu het HELEN magazine!

We vinden dat er nog weinig aandacht is voor de emotionele impact van kanker. Te weinig. Daarom maakten we in samenwerking met verschillende zorgpartners het magazine HELEN.

Mensen met kanker, hun naasten en zorgverleners lezen hierin meer over de psychische impact van kanker, ervaringen van onze cliënten en de beschikbare zorg bij kanker. Waar kun je terecht als je te maken krijgt met de ziekte? Hoe ga je om met angst en vermoeidheid na kanker? Lees het antwoord op deze en meer vragen in de HELEN.

Je eigen HELEN?

Het magazine is in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren gedrukt en verkrijgbaar bij deelnemende zorgverleners en het Helen Dowling Instituut in Arnhem en Bilthoven. Zolang de voorraad strekt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met de afdeling Communicatie via 030-2525043 of communicatie@hdi.nl.

10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

Zonder fondsenwerving is onze kwaliteitszorg niet mogelijk. Daarom organiseren wij jaarlijks fondsenwervende evenementen. De 96 gasten van het HDI Charity Golftoernooi golfden, genoten van een coronaproof-diner en boden gul tijdens de veiling die geheel ten gunste...

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

Ondanks het coronavirus zorgt HDI gewoon door op afstand. Gelukkig maar, want zo kan de verwerking van kanker voor cliënten als Gonneke gewoon doorgaan. Haar therapeut helpt haar om rust in te bouwen en om te gaan met verlies en beperkingen.

Pin It on Pinterest