Home  |  Nieuws  |  Lees nu het HELEN magazine!

We vinden dat er nog weinig aandacht is voor de emotionele impact van kanker. Te weinig. Daarom maakten we in samenwerking met verschillende zorgpartners het magazine HELEN.

Mensen met kanker, hun naasten en zorgverleners lezen hierin meer over de psychische impact van kanker, ervaringen van onze cliënten en de beschikbare zorg bij kanker. Waar kun je terecht als je te maken krijgt met de ziekte? Hoe ga je om met angst en vermoeidheid na kanker? Lees het antwoord op deze en meer vragen in de HELEN.

Je eigen HELEN?

Het magazine is in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren gedrukt en verkrijgbaar bij deelnemende zorgverleners en het Helen Dowling Instituut in Arnhem en Bilthoven. Zolang de voorraad strekt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met de afdeling Communicatie via 030-2525043 of communicatie@hdi.nl.

Dank aan het CJ Vaillant Fonds

Met de financiële steun van het CJ Vaillant Fonds heeft het Helen Dowling Instituut haar therapeuten, die door het coronavirus deels thuis moeten werken, kunnen voorzien van laptops die voldoen aan de vereisten voor een beveiligde en goed werkende verbinding. Zo...

Nadja Hüpscher: “Jezelf vergeet je gewoon een tijdje”

Nadja Hüpscher: “Jezelf vergeet je gewoon een tijdje”

“Als je partner ziek is, verzorg je die en eventueel ook de kinderen, zoveel je kan. Jezelf vergeet je gewoon een tijdje. Na een tijd word je moe, maar je gaat door. Maar er komt een moment dat het te zwaar wordt en dat je zelf weer naar aandacht verlangt. Ik schaamde...

Pin It on Pinterest