Home  |  Nieuws  |  Lees nu het HELEN magazine!

Lees nu het HELEN magazine!

3 januari 2019

We vinden dat er nog weinig aandacht is voor de emotionele impact van kanker. Te weinig. Daarom maakten we in samenwerking met verschillende zorgpartners het magazine HELEN.

Mensen met kanker, hun naasten en zorgverleners lezen hierin meer over de psychische impact van kanker, ervaringen van onze cliënten en de beschikbare zorg bij kanker. Waar kun je terecht als je te maken krijgt met de ziekte? Hoe ga je om met angst en vermoeidheid na kanker? Lees het antwoord op deze en meer vragen in de HELEN.

Je eigen HELEN?

Het magazine is in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren gedrukt en verkrijgbaar bij deelnemende zorgverleners en het Helen Dowling Instituut in Arnhem en Bilthoven. Zolang de voorraad strekt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met de afdeling Communicatie via 030-2525043 of communicatie@hdi.nl.

Nieuwe cliëntenvideo’s met dank aan Stichting Voorzorg

Met de financiële steun van Stichting Voorzorg heeft het Helen Dowling Instituut vier nieuwe video’s kunnen maken voor voorlichtingsdoeleinden. Een deel van de mensen die ernstige psychologische problemen ervaren als gevolg van kanker, weet de weg...

Terugblik Wetenschappelijk symposium 2019

    In het kader van Wereldkankerdag organiseerde het Helen Dowling Instituut samen met de Dr. G.J. van Hoytema Stichting een wetenschappelijk symposium op 4 februari 2019. Onderzoekers vertelden over het belang van online behandeling en...

Pin It on Pinterest