Home  |  Nieuws  |  8e HDI Charity Golftoernooi groot succes

Ongeveer 120 golfers zetten zich op maandag 1 oktober op de Noordwijkse Golfclub in voor het HDI. De achtste editie van het jaarlijkse golftoernooi leverde maar liefst € 60.000 op. De opbrengst komt geheel ten goede aan de zorg die we bij het HDI bieden om cliënten weer de regie over hun leven terug te geven na de diagnose kanker.

Initiatiefnemers van het toernooi zijn ondernemers Kevin de Kroon (De Kroon facilitaire diensten), Marco ten Berge (Ten Events) en golfprofessional Ronald van Meeteren (Van Meeteren Golf). Zij zetten zich elk jaar belangeloos in om een professioneel toernooi neer te zetten voor het goede doel.

Sportieve en gezellige dag

Tijdens hun ronde op de prachtige baan in Noordwijk werden deelnemers getrakteerd op een wijnproeverij, haring en nog veel meer hapjes en drankjes. Op diverse holes waren spelelementen te vinden, zoals een putting contest en beat the pro. In de avond werden de golfers warm ontvangen in het clubhuis met een borrel en diner. Tijdens het diner gingen bijna twintig veilingkavels onder de hamer, waarvan enkelen spontaan tijdens de avond werden aangeboden door deelnemers. Er werd gul geboden op de prachtige kavels, zoals vakanties, kunstwerken en golfarrangementen.

Onmisbare steun voor het HDI

Met de flightverkoop, veiling, loterij en spelelementen werd een prachtig bedrag ingezameld voor het HDI. De opbrengst is van vitaal belang voor het instituut, dat jaarlijks duizenden kankerpatiënten en naasten helpt in de regio’s Bilthoven en Arnhem en via online therapie. Zonder hulp van bedrijven, donateurs en sponsoren kan het HDI haar belangrijke werk niet voortzetten.

Sponsors

Naast bovengenoemde initiatiefnemers werd de dag mede mogelijk gemaakt door Kick Vormgeving & Media, Salentein, de Noordwijkse Golfclub en GolfCenter. Ook stelden vele sponsors veilingstukken en loterijprijzen beschikbaar.

Bekijk alle foto’s van het 8e HDI Charity Golftoernooi

 

Dank aan het CJ Vaillant Fonds

Met de financiële steun van het CJ Vaillant Fonds heeft het Helen Dowling Instituut haar therapeuten, die door het coronavirus deels thuis moeten werken, kunnen voorzien van laptops die voldoen aan de vereisten voor een beveiligde en goed werkende verbinding. Zo...

Nadja Hüpscher: “Jezelf vergeet je gewoon een tijdje”

Nadja Hüpscher: “Jezelf vergeet je gewoon een tijdje”

“Als je partner ziek is, verzorg je die en eventueel ook de kinderen, zoveel je kan. Jezelf vergeet je gewoon een tijdje. Na een tijd word je moe, maar je gaat door. Maar er komt een moment dat het te zwaar wordt en dat je zelf weer naar aandacht verlangt. Ik schaamde...

Pin It on Pinterest