Home  |  Nieuws  |  Donatie ING Nederland fonds dankzij cliënt

Donatie ING Nederland fonds dankzij cliënt

24 juli 2018

Soms word je verrast door een donatie uit onverwachte hoek. Onlangs mocht het HDI € 1.000 ontvangen van het ING Nederland fonds voor Medewerkers. Allemaal dankzij onze cliënt Lienke en haar vader Jan, die bij ING werkt.

Lienke sprak haar vader Jan over het HDI, en hoe het instituut voor een deel afhankelijk is van donaties. Als medewerker van ING diende Jan daarop een sponsoraanvraag in bij het ING Nederland fonds voor Medewerkers. We zijn blij dat de aanvraag is goedgekeurd en ING onze missie ondersteunt met een mooie donatie van € 1.000. Hartelijk dank aan Lienke, Jan en ING!

Wil jij ook iets voor het HDI betekenen vanuit jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar onze pagina Help mee als bedrijf of neem contact op via 030-2525030.

HDI bedankt donateurs met Heldenconcert

    Zaterdag 13 april was het zover: het Heldenconcert 2019. In samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium bedanken wij jaarlijks onze donateurs, sponsoren en relaties met een klassiek concert. Zij maken immers onze psychologische zorg bij kanker mogelijk. Voor...

Nieuwe cliëntenvideo’s met dank aan Stichting Voorzorg

Met de financiële steun van Stichting Voorzorg heeft het Helen Dowling Instituut vier nieuwe video’s kunnen maken voor voorlichtingsdoeleinden. Een deel van de mensen die ernstige psychologische problemen ervaren als gevolg van kanker, weet de weg...

Pin It on Pinterest