Home  |  Nieuws  |  Donatie ING Nederland fonds dankzij cliënt

Donatie ING Nederland fonds dankzij cliënt

24 juli 2018

Soms word je verrast door een donatie uit onverwachte hoek. Onlangs mocht het HDI € 1.000 ontvangen van het ING Nederland fonds voor Medewerkers. Allemaal dankzij onze cliënt Lienke en haar vader Jan, die bij ING werkt.

Lienke sprak haar vader Jan over het HDI, en hoe het instituut voor een deel afhankelijk is van donaties. Als medewerker van ING diende Jan daarop een sponsoraanvraag in bij het ING Nederland fonds voor Medewerkers. We zijn blij dat de aanvraag is goedgekeurd en ING onze missie ondersteunt met een mooie donatie van € 1.000. Hartelijk dank aan Lienke, Jan en ING!

Wil jij ook iets voor het HDI betekenen vanuit jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar onze pagina Help mee als bedrijf of neem contact op via 030-2525030.

Lees nu het HELEN magazine!

Lees nu het gratis magazine HELEN, voor mensen met kanker, hun omgeving én zorgverleners. Dit magazine van het Helen Dowling Instituut (HDI) en zorgpartners staat boordevol ervaringsverhalen, praktische tips en waardevolle informatie over de psychische impact van kanker.

Extra behandelkamers dankzij steun fondsen

De vraag naar onze psychologische zorg bij kanker is groot. Steeds meer mensen weten ons te vinden, en we hebben nieuwe therapeuten aangenomen om de wachttijd te verkorten. Maar ons pand in Bilthoven was niet bestand tegen deze groei.

Pin It on Pinterest