Home  |  Nieuws  |  Donatie ING Nederland fonds dankzij cliënt

Soms word je verrast door een donatie uit onverwachte hoek. Onlangs mocht het HDI € 1.000 ontvangen van het ING Nederland fonds voor Medewerkers. Allemaal dankzij onze cliënt Lienke en haar vader Jan, die bij ING werkt.

Lienke sprak haar vader Jan over het HDI, en hoe het instituut voor een deel afhankelijk is van donaties. Als medewerker van ING diende Jan daarop een sponsoraanvraag in bij het ING Nederland fonds voor Medewerkers. We zijn blij dat de aanvraag is goedgekeurd en ING onze missie ondersteunt met een mooie donatie van € 1.000. Hartelijk dank aan Lienke, Jan en ING!

Wil jij ook iets voor het HDI betekenen vanuit jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar onze pagina Help mee als bedrijf of neem contact op via 030-2525030.

10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

Zonder fondsenwerving is onze kwaliteitszorg niet mogelijk. Daarom organiseren wij jaarlijks fondsenwervende evenementen. De 96 gasten van het HDI Charity Golftoernooi golfden, genoten van een coronaproof-diner en boden gul tijdens de veiling die geheel ten gunste...

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

“Als deze zorg stopt, stopt mijn verwerkingsproces ook”

Ondanks het coronavirus zorgt HDI gewoon door op afstand. Gelukkig maar, want zo kan de verwerking van kanker voor cliënten als Gonneke gewoon doorgaan. Haar therapeut helpt haar om rust in te bouwen en om te gaan met verlies en beperkingen.

Pin It on Pinterest